NOA-Meddelelse om § 1, stk. 3 i arbejdsministeriets bekendtgørelse nr. 1050 af 17. december 1993 om uddannelser. Hvortil der kan opnås uddannelsesgodtgørelse og orlov til uddannelse
Statutory Text (2 Articles)
§ 1, stk. 3 i Arbejdsministeriets bekendtgørelse nr. 1050 af 17. december 1993 om uddannelser, hvortil der kan opnås uddannelsesgodtgørelse og orlov til uddannelse.
Hvorledes skal ordet »rekvireres« forstås?
Det fremgår af § 1, stk. 3, i nævnte bekendtgørelse, at til godkendte offentlige uddannelser i bekendtgørelsens § 1, stk. 2, hører ikke uddannelser eller uddannelsesaktiviteter, som rekvireres af enten en privat eller offentlig virksomhed, organisation eller lign., uanset om aktiviteten afholdes på virksomheden eller institutionen.
I den forbindelse skal styrelsen meddele, at ordet »rekvirere« alene omfatter den situation, hvor en virksomhed eller organisation både bestiller og betaler kurset. Dette medfører, at der ikke vil kunne bevilges uddannelsesorlov til deltagerne.
Samtidig ophæves NOA-Meddelelse, O.10/94 af 20. april 1994.
NOA-Meddelelse om § 1, stk. 3 i arbejdsministeriets bekendtgørelse nr. 1050 af 17. december 1993 om uddannelser. Hvortil der kan opnås uddannelsesgodtgørelse og orlov til uddannelse